Accountant-Administratieconsulent

Reinier Stijvers is Accountant-Administratieconsulent en aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA. Dat betekent een krachtige bundeling van kennis en ervaring. De AA-Accountant wil een soort stille vennoot zijn die goed luistert, met zinnige oplossingen komt en goede adviezen geeft. Daardoor kunt u zich volledig concentreren op het ondernemen.

Wij informeren u regelmatig met een digitale nieuwsbrief over alle ontwikkelingen op gebied van relevante wetgeving. Ook staan er waardevolle fiscale tips in de brief. Bij meer gespecialiseerde vraagstukken kunnen wij een beroep doen op Auxilium adviesgroep, een landelijke organisatie van bedrijfsadviseurs, zoals pensioenspecialisten, personeelsadviseurs en juridische adviseurs.

Als ervaren accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf kunnen wij u op alle mogelijke terreinen van dienst zijn. Door een goed advies bij de inrichting van uw administratie besparen wij u werk en kosten. Wij werken op uurbasis maar als u dat wilt kunnen wij ook een begroting voor u maken.